Friday, 15 April 2011

still in april

salam pd semua.. 15/4/2011, selamat hari jumaat.. 
lama sgt x update blog ni..,agak sibuk sedikit dgn beberapa aktiviti mingguan.., ape aje yg nk di update pun x byk sgt cuma now ade hobi baru, jamming. with angah , n my twin brothers n kenkawan diorang...best gak, dn skang aku tengah belajar main gitar... manyak syok.. selalu gentel button camera, ni gentel plk tali gitar,.. something new for me... mula2 agak susah,melecet jari, tp skang nk lagu ape, semua aku blh layan...cheh! ekeke.. 
yp penting nya sgt seronok n enjoy...

Wednesday, 6 April 2011

Cerita April

dekat 2 minggu x layan blog..,maknanya banyak cerita blm update, tp ilex2 dulu...xpe , skrg tgh xde masa, dalam kereta dekat tampoi, batt si acer ni pun dh kong,so..continue nnt aje ok..peace!!

Friday, 25 March 2011

blh blarr...

huishhh....dh senja rupanya, x sempat merakam permandangan waktu senja di hari jumaat ni.. tertido x hengat ape pon.., perut sudah bunyi minta di isi....solat pastu mknnn.....huarrrgh...!

Thursday, 24 March 2011

blh blarr...

selamat hari jumaat....pada pakwe2 tu sila lah ke masjid yer,
tu jer nk update....ngantok nk sambung tido blh.... huarr,huar...

x leh blar..

macam biasa aktiviti mingguan setiap khamis, bowling.... masih blm dpt break the record minggu lepas 198...
x tau la ape punca nya....hayun bola pun berterabur,x konsisten langsung cm last week..,tp enjoy...next week akn berusaha lebih gigih utk pecah kn rekod yg ade..br la confident nk masuk tournament..hehe, jomla sesape yg nk join,blh la kita cabar mencabar, lagi semangat nk main...hehe...apepun sgt enjoy mlm ni peluh kuar pun x 'hengat' punyer, now, aku nk p mandi pastu tido..ZzzZ sbb penat smpi x blh blarrrrr! :)

blh,blh blarr...:)

senja nan merah.......damai kn hati tenang kn jiwa...
solat jom~~

hehe..x leh blarr ;)

hari ni aku dh mandi awal..,hehe.. ni haa, nk bgtau mlm td aku p mancing udang, seronok tol,mmg dh lama nk p mancing br mlm td dapat, puas hati sgt2 sbb byk jugak udang yg aku dpt.. ni ha udang nya
separuh aku dh buat masak megi subuh td...$uisshh,x blh blarr sedapnya,udang fresh la katakn..kannn..yg selebihnya ni aku nk goreng kunyit,sodap babe... meh la klu nk join makan....:).
feel masa mancing ni mmg syokkk, nk tgu dia mkn umpan mmg ber'cinta' la,tp bila dia dh mkn umpan, tu la moment yg ditunggu,sentap terus,.dapat la udang..lg best bila tarik je, udang besar plk yg naik lagi la syoookk..fuuhh mmg x leh blar, next time mesti pg mancing lg,rasa sgt release..jom la korang..:)