Thursday, 24 March 2011

hehe..x leh blarr ;)

hari ni aku dh mandi awal..,hehe.. ni haa, nk bgtau mlm td aku p mancing udang, seronok tol,mmg dh lama nk p mancing br mlm td dapat, puas hati sgt2 sbb byk jugak udang yg aku dpt.. ni ha udang nya
separuh aku dh buat masak megi subuh td...$uisshh,x blh blarr sedapnya,udang fresh la katakn..kannn..yg selebihnya ni aku nk goreng kunyit,sodap babe... meh la klu nk join makan....:).
feel masa mancing ni mmg syokkk, nk tgu dia mkn umpan mmg ber'cinta' la,tp bila dia dh mkn umpan, tu la moment yg ditunggu,sentap terus,.dapat la udang..lg best bila tarik je, udang besar plk yg naik lagi la syoookk..fuuhh mmg x leh blar, next time mesti pg mancing lg,rasa sgt release..jom la korang..:)

No comments:

Post a Comment