Friday, 15 April 2011

still in april

salam pd semua.. 15/4/2011, selamat hari jumaat.. 
lama sgt x update blog ni..,agak sibuk sedikit dgn beberapa aktiviti mingguan.., ape aje yg nk di update pun x byk sgt cuma now ade hobi baru, jamming. with angah , n my twin brothers n kenkawan diorang...best gak, dn skang aku tengah belajar main gitar... manyak syok.. selalu gentel button camera, ni gentel plk tali gitar,.. something new for me... mula2 agak susah,melecet jari, tp skang nk lagu ape, semua aku blh layan...cheh! ekeke.. 
yp penting nya sgt seronok n enjoy...

Wednesday, 6 April 2011

Cerita April

dekat 2 minggu x layan blog..,maknanya banyak cerita blm update, tp ilex2 dulu...xpe , skrg tgh xde masa, dalam kereta dekat tampoi, batt si acer ni pun dh kong,so..continue nnt aje ok..peace!!

Friday, 25 March 2011

blh blarr...

huishhh....dh senja rupanya, x sempat merakam permandangan waktu senja di hari jumaat ni.. tertido x hengat ape pon.., perut sudah bunyi minta di isi....solat pastu mknnn.....huarrrgh...!

Thursday, 24 March 2011

blh blarr...

selamat hari jumaat....pada pakwe2 tu sila lah ke masjid yer,
tu jer nk update....ngantok nk sambung tido blh.... huarr,huar...

x leh blar..

macam biasa aktiviti mingguan setiap khamis, bowling.... masih blm dpt break the record minggu lepas 198...
x tau la ape punca nya....hayun bola pun berterabur,x konsisten langsung cm last week..,tp enjoy...next week akn berusaha lebih gigih utk pecah kn rekod yg ade..br la confident nk masuk tournament..hehe, jomla sesape yg nk join,blh la kita cabar mencabar, lagi semangat nk main...hehe...apepun sgt enjoy mlm ni peluh kuar pun x 'hengat' punyer, now, aku nk p mandi pastu tido..ZzzZ sbb penat smpi x blh blarrrrr! :)

blh,blh blarr...:)

senja nan merah.......damai kn hati tenang kn jiwa...
solat jom~~

hehe..x leh blarr ;)

hari ni aku dh mandi awal..,hehe.. ni haa, nk bgtau mlm td aku p mancing udang, seronok tol,mmg dh lama nk p mancing br mlm td dapat, puas hati sgt2 sbb byk jugak udang yg aku dpt.. ni ha udang nya
separuh aku dh buat masak megi subuh td...$uisshh,x blh blarr sedapnya,udang fresh la katakn..kannn..yg selebihnya ni aku nk goreng kunyit,sodap babe... meh la klu nk join makan....:).
feel masa mancing ni mmg syokkk, nk tgu dia mkn umpan mmg ber'cinta' la,tp bila dia dh mkn umpan, tu la moment yg ditunggu,sentap terus,.dapat la udang..lg best bila tarik je, udang besar plk yg naik lagi la syoookk..fuuhh mmg x leh blar, next time mesti pg mancing lg,rasa sgt release..jom la korang..:)

Wednesday, 23 March 2011

mmg x leh blarr.. :(

lagi 2 jam aje...pastu mesti dh x bosan, 
sementara nk tggu maghrib ni, update jap blog yg br buat ni,x tau pn nk update ape, cuma nk menyatakan rasa kesunyian bila seorang diri mcm ni..
tp tgk permandangan senja mcm ni tenang seketika rasa jiwa... mulalah teringat org2 yg tersayang, alangkah indahnya klu ada disisi hari2 bila waktu mcm ni .. huh mendamaikan! ...jom kita solat dulu.. yeah!

blh blarr...

kol 5.20pm..masih lom mandi, blog ni aku rasa dh ok kot...tinggal update shj. now just helo2 buat penuh posting..ade gak tgk org pnyer blog..best, cerita tntg life diorang,pasal duit ade, marah dlm blog, nangis pn dlm blog, tp paling best  suke sgt love story....nk buat gak cite love story pasal aku, tp complicated sgt nk di storykan, so nnt 2 aje la ek..
ni haa...aku ni lom mandi,sbg seorang wanita adelah tidak senonoh klu masih blm mandi pd waktu jam sebegini ye.. so..mandi dulu...hehe..x leh blarr.. !

x leh blar..

masih lom mandi...masih lapar lg.,tgh dok meng'godeh' blog design ni.. masuk kn gmbr si cute tu...comel sgt!
rindu plk kt diorang., nnt aje la jmpa.., skrg ni nk siap kn blog aku ni dulu..tgk cane, ade ke followers, cm x leh blarr jerk..cm kelakar pon ade..ni klu adik aku tau aku bt blog maunyer berguling dia berdekak, sbb berbakul2 aku kutuk dia buat blog smlm, hujung2 aku plk yg buat...x leh blarr arr.. :)

Tuesday, 22 March 2011

haha..tak blh blarrr

hari ni ter creat blog la plk..sebenarnya x pandai nk layan blog ni.. tp try la ea.. tgk cane pg nye..
acctually 2.35pm ni aku masih lg belum mandi, bgn tido td terus mengadap lap top smpi la ni masih x berganjak...layan fb, main  poker, chips pun sudah habis..perut pun sudah bunyi... Mandi, Makan!!!